StudentenWoordenboek Cheers

De zomervakantie is helaas ten einde gekomen, veel is dit jaar geannuleerd wegens COVID-19 (het zal je niet ontkomen zijn). Graag verwelkomen wij alle nieuwe studenten op onze website en willen wij alle eerstejaars succes en sterkte wensen met dit vreemde sjaarzenjaar. De introductie zal niet zijn zoals het normaliter zal plaatsvinden en het onderwijs wordt voornamelijk online gegeven, evenals de lessen. Ook is het KMT grotendeels afgelast en ingeperkt door de overheid. Het brassen/zooien op de sociëteit kun je dus nog wel even op je buik schrijven.

Om het nieuwe studiejaar te vieren hebben wij een tiental extra woorden toegevoegd die relevant zijn voor het begin van een nieuw collegejaar.

Wij, studentenwoordenboek.nl, wensen alle studenten de beste wensen voor het nieuwe collegejaar wensen en hopen dat we er gezamenlijk doorheen zullen komen, tevens staan we er niet alleen. Mocht je een woord zijn tegengekomen die niet in ons woordenboek voorkomt kun je deze altijd doorsturen via ons woord toevoegen pagina.