Sterretje StudentenWoordenboek

2020 is het jaar met weinig dixo’s (disco) en het jaar waarin we niet gebruik hebben kunnen maken van alles wat het studentenleven te bieden heeft. 2020 is ook het jaar waar feuten nauwelijks gefeut kunnen worden, de rietadt (adtje met een rietje in een fles) thuis (studentenhuis) zal moeten worden getrokken achter de webcam en het vervallen BSA. Naast dat we niet met onze maten een drankje konden doen maakten de pandapunten (punten voor weken dat je geen seks hebt) ook hun introductie in het studentenleven.

We zullen de rattentaxi (weggaan zonder gedag te zeggen) moeten nemen van het niet zo studentikoze 2020 naar 2021. Kortom, zet de bruine fruitschaal (schaal met bitterballen) maar klaar en laten we er samen een geweldig 2021 van gaan maken! 2021 wordt het jaar van zuipen, zooien (jasjestrek ritueel), fuifjes, en tijgerpunten (punten voor je geweldige seksleven).

Wij van StudentenWoordenboek.nl wensen je een gelukkig nieuwjaar en hopen we dat we je in 2021 nog beter kunnen helpen om er een nog mooier jaar van te kunnen maken. Samen met al onze bezoekers hebben we ons woordenboek binnen een jaar kunnen aanvullen met 100 unieke woorden! Door de groeiende bezoekersaantallen hebben we de website uitbereid en is deze een stuk sneller gemaakt. Zo kunnen we je in 2021 nog beter en sneller te kunnen helpen.

Woordenboek

In 2020 zijn we gestart met ons woordenboek en hebben wij ook veel nieuwe woorden leren kennen. Zo kwamen wij ook bijzondere woorden tegen die gebruikers hebben ingestuurd zoals:

  • Kaasschaaf: Een persoon die een blowjob uitdeeld waarbij de tanden worden ingezet.
  • Bijstandsstokjes: Goedkope gezouten stokjes voor bij de borrel.
  • Gemeentebier: Water van de tap thuis, aangesloten op de waterleiding van de gemeente.

Wil jij ook een woord toevoegen? Ga dan naar onze woord toevoegen pagina en voeg jouw studentenwoord toe.