StudentenWoordenboek is hét woordenboek voor en door studenten. Op StudentenWoordenboek behandelen wij studententaal en de nieuwste trends omtrent de wereld van studenten. Op onze website komen zowel studenten als aankomende studenten (middelbare scholieren) en ouders die het een en ander te wetelen willen komen over de studententaal. StudentenWoordenboek heeft een specifieke doelgroep en bereikt studenten door heel Nederland.

Op StudentenWoordenboek is het mogelijk om uw advertentie te plaatsen. De website bestaat uit een aantal onderdelen waarop geadverteerd kan worden: homepage, woorden en blogberichten. Op de website kun je er voor kiezen om een banner verticaal of horizontaal te plaatsen, de duur zal in overleg worden overeengekomen. De meest prominente plek op StudentenWoordenboek zijn onze woordenpagina’s, hierop ontvangen wij de meeste bezoekers.

StudentenWoordenboek behoudt het recht om adverteerders te weigeren om welke reden dan ook. De banners of teksten dienen in correct formaat aangeleverd te worden. We achten van onze adverteerders dat ze rekening houden met onze disclaimer.

Om te adverteren vragen we je contact op te nemen via ons contactformulier.