Anytosti

Een anytosti is een variatie op de welbekende anytimer, alleen moet je bij een anytosti een tosti maken voor iemand op een willekeurig moment. Stel dat je tegenstander niet drinkt, kan je op een anytosti wedden. Dit is de alcoholvrije manier van anytimer uitdelen.

Als je een anytosti op iemand inzet, moet die persoon een tosti voor jou maken, op voorwaarde dat je zelf de ingrediƫnten (boterham, kaas en eventueel ham) aan het slachtoffer geeft. Een anytosti mag je wel op elk moment van de dag inzetten, alleen moet er wel een werkend tosti ijzer beschikbaar zijn.

Heb jij een leuke anekdote bij het woord anytosti? Klik hier onder op de blauwe knop en vertel ons jouw mooiste verhalen!

Onderwerp(en):

De betekenis van Anytosti.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals anytosti. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo’n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Betekent anytosti iets anders, zit er een fout in de beschrijving of weet jij het beter? Klik hieronder op de roze knop en laat het ons weten!

"*" geeft vereiste velden aan

Woord Toevoegen