Bak Mania, (Track een)

De stuko versie van ‘TrackMania’, Track een Bak Mania. De game Hotseat van TrackMania waarbij je een bak trekt als je verliest. Iedere speler krijgt een volle tank benzine en gaat een voor een dezelfde racetrack af. De persoon die er het langste over doet moet zijn tijd proberen te verbeteren. Uiteindelijk zal iemands tank als eerste opraken en die heeft dan verloren en trekt een bak. Als je met een grotere groep bent 5+ mag de winnaar ook iemand uitkiezen die een bak trekt.

De dag daarna zal Brak Mania worden gespeeld, mogelijk met een reparadler.

Heb jij een leuke anekdote bij het woord bak mania, (track een)? Klik hier onder op de blauwe knop en vertel ons jouw mooiste verhalen!

Onderwerp(en):

De betekenis van Bak Mania, (Track een).

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals bak mania, (track een). StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo’n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Betekent bak mania, (track een) iets anders, zit er een fout in de beschrijving of weet jij het beter? Klik hieronder op de roze knop en laat het ons weten!

"*" geeft vereiste velden aan

Woord Toevoegen