Commissie

Bij studentenverenigingen (of studieverenigingen) kunnen er zo vele commissies voorkomen, een commissie is ook niets meer dan een ondersteuning van het bestuur. Een commissie voor nieuwe leden, een voor de werving van de nieuwe leden, de barco, een voor evenementen en zo kun je wel even doorgaan, er is letterlijk voor alles wat er in de vereniging gebeurd een commissie. Een commissie is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van één of meerdere specifieke onderwerpen binnen de vereniging. Bij verenigingen kun je vaak aansluiten bij zo’n commissie, zo kun je doen waar je goed in bent (of leren waar je niet goed in bent) en eventueel doorgroeien binnen de vereniging en je persoonlijke vaardigheden.

Onderwerp(en):

De betekenis van Commissie.

Betekent commissie iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan commissie? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons direct weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals commissie. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo'n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Woord Toevoegen
Back To Top