EL CID

Een afkorting voor ‘Enige Leidse Commissie Introductie Dagen’. Voor alle aankomende Leidse studenten de introductieweek om kennis te maken met alles wat Leiden te bieden heeft, zo leer je zowel de stad, je studie als het studentenleven kennen. Tijdens de EL CID ga je met een groepje andere studenten de stad verkennen, neem je deel aan activiteiten en leer je de verschillende verenigingen kennen die Leiden kent.

De EL CID is toegankelijk voor elke aankomende student die een studie doet aan de Hogeschool Leiden of Universiteit Leiden, het maakt in deze ook niet uit of je lid wilt worden of niet.

Wordt gebruikt in:
Woord Toevoegen

De betekenis van EL CID.

Betekent el cid iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan el cid? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals el cid. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden die bij studenten circuleren, laat het ons dan even weten via het formulier!

Woord Toevoegen

Volg ons op Instagram!

Back To Top