Introductieweek

Een introductieweek is de week in een studentenstad waarbij de focus ligt op het leren kennen van de stad en haar verschillende verenigingen. Tijdens de introductieweek kom je er achter komen wat echt bij jou past. Je gaat activiteiten doen en gaat langs bij verschillende studentenverenigingen. De introductieweek is niet verplicht maar wel essentieel voor het maken van de beste keuze in alle verschillende verenigingen die de stad kent, ook kom je hierbij vaak al in contact met studenten die hetzelfde gaan studeren en leer je de stad kennen.

Introductieweken

Bijna elke studentenstad kent haar eigen introductieweek, hier onder een lijst met namen per stad met linkjes naar de websites van introductieweken.

Mogelijk staat niet elke universiteit, hogeschool of stad in bovenstaande lijst. Vraag aan jouw hogeschool of universiteit naar de introductieweek. Missen hier nog belangrijke introductieweken? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Gerelateerd woordEL CID
Onderwerp(en):

De betekenis van Introductieweek.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals introductieweek. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo’n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Betekent introductieweek iets anders, zit er een fout in de beschrijving of denk je het beter te weten? Klik hieronder op de roze knop en laat het ons weten!

Woord Toevoegen