Ontgroening

Een afgeschafte term die tegenwoordig verder zal zingen onder de term KMT.

Huisontgroening

Naast de ontgroening (KMT) van een studentenvereniging of dispuut/cordial bestaat er ook nog een huisontgroening, deze moet je doorstaan om officieel je kamer te krijgen in het door jou gekozen studentenhuis. In sommige studentenhuizen moet je dan ook nog je deur verdienen. Bij deze ontgroening zal je kennis maken met de mensen in het huis en de geschiedenis die het huis rijk is. Het huis zal verder een activiteit verzinnen om jou te ontgroenen, dit duurt meestal niet langer dan een dag. De zwaarte van een ontgroening hangt volledig af van het huis waar je in gaat.

Voorbeeld:

De ontgroening was episch!

Onderwerp(en):
Gerelateerd woordKMT

De betekenis van Ontgroening.

Betekent ontgroening iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan ontgroening? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons direct weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals ontgroening. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo'n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Woord Toevoegen
Back To Top