Pandapunten

Een meetlat voor studenten om te bepalen wie het langste panda is. Het aantal pandapunten staat gelijk voor het aantal weken dat je als student geen seks hebt gehad. Aan de hand van of je student bent of niet is elke week geen seks een pandapunt waard. Heb je veel punten? Dan ben je een panda, die hebben namelijk ook uitermate weinig seks. Voor niet-studenten tel je de pandapunten iets anders, daar telt elke maand zonder seks als één pandapunt.

Hetzelfde principe vind ook plaats in studentenhuizen, daar wordt er dan ook wel gesproken over de huispanda! Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf panda te laten noemen door bijvoorbeeld je dispuut of cordial. Een leuk idee is om dan bijvoorbeeld op elke borrel, of een ander moment, een panda knuffel over te geven aan de persoon met de minste pandapunten binnen je dispuut of cordial.

Ben je actiever in bed dan een panda? Neem dan een kijkje bij tijgerpunten.

Voorbeeld:

Hoeveel pandapunten heb jij?

Gerelateerde woordenTijgerpunten
Huispanda
Onderwerp(en):

De betekenis van Pandapunten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals pandapunten. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo’n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Betekent pandapunten iets anders, zit er een fout in de beschrijving of denk je het beter te weten? Klik hieronder op de roze knop en laat het ons weten!

Woord Toevoegen