Zomervakantie

De enige vakantieperiode die universiteitsstudenten kennen, de zomervakantie. De periode om op vakantie te gaan en je studiezorgen twee maanden op te schuiven, mits je nominaal loopt of niet hebt afgestudeerd. Ook de periode om je scriptie te gaan schrijven (of juist niet), zorgen zijn voor morgen.

Ook wel de periode om te gaan genieten van een festival (of 2), op het strand te flaneren of heerlijke zomerborrels te houden met het dispuut. Tevens ook de studententijd om te gaan verhuizen of je aan te gaan sluiten bij een studie– of studentenvereniging.

De betekenis van Zomervakantie.

Betekent zomervakantie iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan zomervakantie? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons direct weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals zomervakantie. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo'n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Woord Toevoegen
Back To Top