Contact

Welkom bij StudentenWoordenboek! Met meer dan 300 woorden zijn we het grootste studentikoze woordenboek van Nederland, misschien wel van de wereld?

Leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Of het nu gaat om een verdwaalde komma, een grammaticale puzzel of wil je gewoon even over studententaal discussiëren? Aarzel niet en vul hier direct het contactformulier in! Ook zijn we te vinden op Insta als @studentenwoordenboek!

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Over Ons

StudentenWoordenboek.nl is een woordenboek voor en door studenten. Zo kunnen aankomende studenten zich klaarstomen met termen die als student worden gebruikt, zo haal je het meeste uit je studententijd en kom je niet voor verassingen te staan. Bijscholen van huidige studenten is niet uitgesloten, net zoals ouderen of ouders die hun kinderen willen begrijpen. Studenten hadden het idee dat er nergens een concreet overzicht was met woorden en betekenissen die studenten gebruiken, vanuit daar kwam het concept StudentenWoordenboek.nl! Met veel motivatie zijn ze aan de slag gegaan en is het concept werkelijkheid geworden. Mocht je een vraag, klacht, opmerking of feedback hebben, aarzel dan niet en paas ons een bericht!