StudentenWoordenboek is hét woordenboek voor en door studenten. Op StudentenWoordenboek behandelen wij studententaal en de nieuwste trends omtrent het leven van studenten.

Samenwerken

Bij StudentenWoordenboek.nl geloven we in de kracht van samenwerking en het bundelen van kennis. Of je nu een enthousiaste student, een docent, een taalexpert of een bedrijf bent, we staan open voor boeiende samenwerkingsmogelijkheden.

Adverteren

Op StudentenWoordenboek.nl ontvangen we maandelijks meer dan 15.000 bezoekers waarvan het grootste segment jonge studenten zijn. De wat kleinere segmenten zijn ouderejaars studenten en ouders.

Op StudentenWoordenboek.nl is het mogelijk om uw advertentie te plaatsen. De website bestaat uit een aantal onderdelen waarop geadverteerd kan worden: homepage, woorden en blogberichten. Op de woordenpagina’s is bijvoorbeeld te adverteren op woorden die met een bepaald onderwerp te maken hebben. De meest prominente plek op StudentenWoordenboek.nl zijn onze woordenpagina’s, hierop ontvangen wij de meeste bezoekers.

Aanvraagformulier

Naam(Vereist)