Graag willen we onze website zo netjes mogelijk houden en troep vermijden, helaas kunnen we dat niet altijd voorkomen en daarom hebben wij een disclaimer opgesteld voor onze bezoekers. Onze content kan helaas ook niet altijd 100% accuraat zijn en zal van tijd tot tijd en stad tot stad verschillen qua woorden en de omschrijving daarvan. Wij doen ons best om de content zo up-to-date mogelijk te houden.

Disclaimer

Onze website is met zorg opgebouwd en kunnen geen rechten aan worden ontleent. StudentenWoordenboek.nl zal alleen termen posten die met enige regelmaat door studenten worden gebruikt, hier kunnen helaas ook woorden tussen zitten die minder goede bedoelingen hebben. Sommige woorden kunnen mogelijk aanstootgevend zijn, StudentenWoordenboek.nl heeft nimmer slechte bedoelingen tegen o.a. geslacht, geloof, politieke voorkeur, opleidingsniveau et cetera. Wij vragen onze bezoekers om respect te tonen voor ieder ander mens (Het zijn toch ook gewoon mensen?). Tevens is het nimmer onze intentie (geweest) om groepen/mensen belachelijk te maken en mensen aan te zetten tot onder andere haatzaaien. Alle stappen op de website worden bijgehouden, wij behouden ons het recht om gebruikers toegang tot de website te ontzeggen.

Mocht je toch problemen ondervinden met onze producten of services kun je ons een bericht sturen via onze contact pagina. Wij zullen alle berichten in behandeling nemen maar kunnen helaas niet garanderen dat er altijd actie ondernomen zal worden zoals het verwijderen van woorden of het aanpassen van onze producten of services. Wij stellen ons niet verplicht om op elk verzoek tot contact te reageren.

StudentenWoordenboek.nl heeft ook een privacybeleid waarin vermeld staat hoe wij omgaan met onder andere persoonsgegevens.

Schrijf en typefouten over de gehele website voorbehouden.