Tijgerpunten

De meetlat waarmee de gemiddelde student vergelijkt wie de grootste tijger in bed is/was. Een vragenlijst van een aantal minuten (afhankelijk van de vragenlijst) waarop vragen gesteld worden zoals bijvoorbeeld:

  • Waar
  • Met wie
    • Haarkleur
    • Continent
  • Hoe (standjes)
  • Etcetera

Na het invullen van de vragenlijst krijg je een aantal punten. Het aantal tijgerpunten staat gelijk aan de seksuele ervaringen die je hebt opgedaan. Zo spelen bovenstaande punten een rol, die bepalen de uiteindelijke hoeveelheid tijgerpunten.

Voor studenten is dit een meetlat om te bepalen wie de grootste tijger in bed, niet wie de meeste sekspartners heeft gehad. Tijdens het invullen van de tijgerpunten kunnen nog wat ludieke verhalen naar boven komen, zo moet je bijvoorbeeld invullen op welke plekken je seks hebt gehad. Seks hoort ook geen taboe meer te zijn, ook niet in nuchtere toestand.

Ben je niet zo seksueel actief? Dan zijn pandapunten misschien wat voor jou.

Voorbeelden:

Hoeveel tijgerpunten heb jij? Of spaar je soms pandapunten?

Louter tijgerpunten amice!

Tags:
Gerelateerd woordPandapunten
Woord Toevoegen
ComputerComputer

De betekenis van Tijgerpunten.

Betekent tijgerpunten iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan tijgerpunten? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons direct weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals tijgerpunten. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo'n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Woord Toevoegen
Back To Top
StudentenWoordenboek We zouden je meldingen willen sturen als er nieuwe woorden gepubliceerd worden!
Dismiss
Allow Notifications