Tijgerpunten

De meetlat waarmee de gemiddelde student vergelijkt wie de grootste tijger is/was. Een vragenlijst van een aantal minuten (afhankelijk van de vragenlijst) waarop vragen gesteld worden zoals bijvoorbeeld:

  • Waar
  • Met wie
    • Haarkleur
    • Continent
  • Hoe
  • Etcetera

Na het invullen van de vragenlijst krijg je een aantal punten. Het aantal tijgerpunten staat gelijk aan de seksuele ervaringen die je hebt opgedaan. Zo spelen bovenstaande punten een rol, die bepalen de uiteindelijke hoeveelheid tijgerpunten.

Voor studenten is dit een meetlat om te bepalen wie de grootste tijger in bed is en wie dus ook de meest pik of chick zou zijn. Tijdens het invullen van de tijgerpunten kunnen nog wat ludieke verhalen naar boven komen, zo moet je bijvoorbeeld invullen op welke plekken je seks hebt gehad.

Ben je niet zo seksueel actief? Dan zijn pandapunten misschien wat voor jou.

Voorbeelden:De volgende zinnen kun je mogelijk gebruiken of tegenkomen.

Hoeveel tijgerpunten heb jij? Of spaar je soms pandapunten?

Louter tijgerpunten!

Tags:
Gerelateerd woordPandapunten
Woord Toevoegen

De betekenis van Tijgerpunten.

Betekent tijgerpunten iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan tijgerpunten? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons direct weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals tijgerpunten. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo'n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Woord Toevoegen

Volg ons op Instagram!

Back To Top