Anytimer

Na een drankspel of op afspraak kan er als winst één of meerdere anytimers worden uitgedeeld, bij een één tegen één zal de verliezer de anytimer op zich nemen. Je kunt anytimers ook inzetten als middel om een weddenschap te leggen in plaats van geld. De winnaar mag de verliezer op elk moment van de dag zijn anytimer opeisen waarbij de verliezer een bak trekt, vaak met bier maar kan ook met shots of sterk worden gedaan. Hierbij biedt de winnaar de verliezer een biertje aan en dient de verliezer deze te adten.

Regels:

  • De anytimer mag alleen bij een speciaal moment of regel worden gewonnen. Deze valt dus niet af te dwingen.
  • Bij het uitdelen van een anytimer dient het slachtoffer altijd een biertje te ontvangen van de persoon die de anytimer uitdeelt, deze hoeft hij/zij uiteraard niet zelf bij zich te dragen.
  • De anytimer mag in feite op elk moment van de dag worden ingezet maar is zeer ongewenst in formele setting (werk, etc).
  • De anytimer kan worden verworpen als het slachtoffer niet (meer) in staat is deze te drinken, je wilt je vrienden natuurlijk wel behouden.
  • Na het uitdelen van een anytimer kun je niet direct een nieuwe aan dezelfde persoon uitdelen.
  • Bij het weigeren van een anytimer heeft de uitdeler het recht om nog een anytimer te krijgen op de naam van het slachtoffer, zolang dit maar proportioneel is.

Tips:

  • Houdt altijd bij op wie je een anytimer hebt.
  • Houdt altijd bij wie een anytimer op jou heeft.
  • Houdt altijd bij waarom er een anytimer is gegeven, zo kun je altijd verantwoorden waarvoor je een anytimer hebt.

Zorg dat je met je altijd afspreek wat de regels zijn rondom anytimers. Zo kun je het nog leuk houden, wij hebben hier wat vuistregels voor je opgesteld!

Voorbeelden:De volgende zinnen kun je mogelijk gebruiken of tegenkomen.

Ik heb nog twee anytimers op jou! Neem er maar één!

Als jij nu de gracht in springt heb je 3 anytimers op mij!

Woord Toevoegen

De betekenis van Anytimer.

Betekent anytimer iets anders, zit er een fout in de beschrijving of kan er iets beter aan anytimer? Klik hieronder op de roze knop 'Bewerking Voorstellen' en laat het ons direct weten.

Op StudentenWoordenboek vind je alle betekenissen van de hedendaagse studententaal zoals anytimer. StudentenWoordenboek is altijd op zoek naar nieuwe woorden onder studenten, ken jij zo'n woord? Laat het via het formulier weten of de link hier!

Woord Toevoegen

Volg ons op Instagram!

Back To Top